Nieuwbouw

Nieuws

De bouw van ons mooie project is op dit moment in volle gang. Nog even en de lodges worden opgeleverd en kunnen we gaan starten met de inrichting ervan. Waar we heel erg naar uitkijken.

Afgelopen 2 jaar zijn wij, samen met architectenbureau Salt, bezig geweest een mooi plan te bedenken voor de hoek van het Willibrordusplein en de Westkapelseweg. We zijn zeer blij met het uiteindelijke resultaat en nu is het zover dat wij onze plannen kunnen gaan realiseren. Op 29 oktober begon de sloop van de woningen Westkapelseweg 4, 6 en 6a, Willibrordusplein 40 en het huisje Achter de Ark. In januari is begonnen met de nieuwbouw en wordt er een prachtig hofje gecreëerd. Het ontwerp geeft een knipoog naar het vroegere Zoutelande met zijn oude boeren huisjes, maar dan is het in een nieuw jasje gestoken. Rondom het hofje staan 4 gebouwen met in totaal 20 luxe 2-, 4-, 5- en 6-persoonsappartementen. Het binnenterrein krijgt een heerlijke relax tuin en speeltoestellen. Iedere lodge heeft een eigen veranda richting tuinzijde. Verder komt er een receptie, wellness met sauna, een fitnessruimte, privéparkeerplaatsen en diverse andere services.image1

De lodges zijn vanaf 1 augustus beschikbaar. Ze zijn vanaf nu online te boeken!

Vindt u het leuk om van de ontwikkeling op de hoogte te blijven? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website. Hier vindt u live beelden van de verbouwing en kunt u het laatste nieuws volgen. 

De Ark in een nieuw jasje gestoken

De appartementen in de Ark hebben in januari een opknapbeurt gekregen. Ze hebben een nieuwe moderne inrichting en overal ligt een nieuwe pvc-vloer.  In juni krijgen de appartementen tevens een nieuw extra groot terras / balkon met tuinsetl en loungestoelen. De rest van het jaar zijn ze gewoon te boeken. Vanaf juli kunnen de gasten van de Ark ook gebruik maken van alle diensten en faciliteiten van de nieuwbouw.

 

Webcam nieuwbouw