Nieuws

16-2-2023: Kunst aan de muur

Vanaf vandaag worden de schilderijen van LICHTFALL in onze lodges tentoongesteld. Ze passen zo mooi in de verschillende interieurs.
De schilderijen zijn te koop of u kunt er één geheel naar uw wens laten maken door LICHTFALL.
 
We zijn erg blij met deze samenwerking.
 
IMG 1004 

1-2-2022: Continue verbeteren

Wij blijven onze accommodaties continue verbeteren. Zo zijn er onlangs overal op de trappen trapprofielen aangebracht en traphekjes gemonteerd. Voor een nog betere veiligheid voor u en de kinderen. 

Alle lodges hebben weer een schilderbeurt gekregen. Zodat de muren weer mooi en fris zijn.

De slaapkamers in de lodges 10, 11 en 12 hebben een nieuwe betere indeling gekregen. 

Lodge 20 en 23 zijn voorzien van een bureau, zodat er ook op je favoriete vakantieplek gewerkt kan worden.

In een aantal accommodaties hebben een nieuwe grotere bank gekregen.

Parkeren in Zoutelande

Vanaf 1 april 2021 is het betaald parkeren in Zoutelande geworden. Openbaar parkeren kost 12,50 euro per dag (500 meter van de accommodatie). Voor onze gasten is er per accommodatie 1 gratis parkeerplek op onze privéparkeerplaats beschikbaar.

Whats-app met ons

U kunt ons nu ook bereiken via whatsapp: start whatsapp 

Snel en eenvoudig je elektrische auto opladen

Vanaf 5 januari 2021 is het nu ook mogelijk om je elektrische auto op te laden bij Plein 40 Lodges. Dus je kunt fijn na het uitchecken vertrekken met een volle accu of natuurlijk tussendoor laden als dat nodig is. Wij blijven vernieuwen en doen er alles aan om uw verblijf aangenamer te maken.

Thuiswerken ook zo zat?

Werken kan ook op je favoriete vakantiebestemming. Onze lodges zijn heerlijk ruim en hebben goede wifi. Zo kun je er een prima werkplek creëren.
Na een werkdag lekker uitwaaien op het strand en voor wie durft een frisse duik in zee nemen. Zoutelande heeft alle rust en ruimte.

fullsizeoutput 29f7Mooiste gebouw van Zeeland

Voor de verkiezing van het "mooiste gebouw van Zeeland' waren 31 projecten ingezonden, die in 2019 in Zeeland werden gerealiseerd. De vakjury had vijf projecten bekendgemaakt die voor de juryprijs in aanmerking kwamen, waaronder Plein 40 Lodges. In de PZC werden de lodges uitgelicht:

https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/de-toegangspoort-van-zoutelande-is-plein-40-lodges-het-mooiste-gebouw-van-zeeland~ab6977d8/ 

pzc artikel 

De juryprijs ging helaas aan ons neus voorbij, maar niet minder getreurd want voor de publieksprijs eindigde Plein 40 op de derde plaats. Hier zijn wij bijzonder trots op. 

Nieuwbouw Plein 40 Lodges

De bouw van ons mooie project is sinds juni 2019 klaar. Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen dat u als gast dat ook zult zijn. Neem hier een kijkje van van sloop tot nieuwbouw:

Twee jaar zijn wij, samen met architectenbureau Salt, bezig geweest een mooi plan te bedenken voor de hoek van het Willibrordusplein en de Westkapelseweg. We zijn zeer blij met het uiteindelijke resultaat en nu is het zover dat wij onze plannen hebben gerealiseerd. Op 29 oktober begon de sloop van de woningen Westkapelseweg 4, 6 en 6a, Willibrordusplein 40 en het huisje Achter de Ark. In januari is begonnen met de nieuwbouw en is er een prachtig hofje gecreëerd. Het ontwerp geeft een knipoog naar het vroegere Zoutelande met zijn oude boeren huisjes, maar dan is het in een nieuw jasje gestoken. Rondom het hofje staan 4 gebouwen met in totaal 20 luxe 2-, 4-, 5- en 6-persoonsappartementen. Het binnenterrein krijgt een heerlijke relax tuin en speeltoestellen. Iedere lodge heeft een eigen veranda richting tuinzijde. Verder is er een receptie, wellness met sauna, een fitnessruimte, privéparkeerplaatsen en diverse andere services.image1

De Ark in een nieuw jasje gestoken

De appartementen in de Ark hebben in januari 2019 een opknapbeurt gekregen. Ze hebben een nieuwe moderne inrichting en overal ligt een nieuwe pvc-vloer.  In juni kregen de appartementen tevens een nieuw extra groot terras / balkon met tuinset en loungestoelen. De gasten van de Ark kunnen ook gebruik maken van alle diensten en faciliteiten van de nieuwbouw.