Plein 40 lodges genomineerd

Voor de verkiezing van het "mooiste gebouw van Zeeland' zijn 31 projecten ingezonden, die in 2019 in Zeeland werden gerealiseerd. De vakjury heeft de vijf projecten bekendgemaakt die voor de juryprijs in aanmerking komen.

https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/deze-5-gebouwen-strijden-om-de-titel-mooiste-gebouw-van-zeeland~aff41e32/ 

Corona-virus

Vanaf 1 mei jl. mogen wij van de Veiligheidsregio Zeeland weer toeristen ontvangen, maar mogen we slechts 15% van het totale beddenaantal bezetten. Met deze eerste stap zijn wij natuurlijk erg blij. Er zijn dus enkele accommodaties te huur.

Wij verwelkomen u graag.

Nieuwbouw

Plein 40 Lodges

De bouw van ons mooie project is sinds juni 2019 klaar. Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen dat u als gast dat ook zult zijn. Neem hier een kijkje van van sloop tot nieuwbouw:

Twee jaar zijn wij, samen met architectenbureau Salt, bezig geweest een mooi plan te bedenken voor de hoek van het Willibrordusplein en de Westkapelseweg. We zijn zeer blij met het uiteindelijke resultaat en nu is het zover dat wij onze plannen hebben gerealiseerd. Op 29 oktober begon de sloop van de woningen Westkapelseweg 4, 6 en 6a, Willibrordusplein 40 en het huisje Achter de Ark. In januari is begonnen met de nieuwbouw en is er een prachtig hofje gecreëerd. Het ontwerp geeft een knipoog naar het vroegere Zoutelande met zijn oude boeren huisjes, maar dan is het in een nieuw jasje gestoken. Rondom het hofje staan 4 gebouwen met in totaal 20 luxe 2-, 4-, 5- en 6-persoonsappartementen. Het binnenterrein krijgt een heerlijke relax tuin en speeltoestellen. Iedere lodge heeft een eigen veranda richting tuinzijde. Verder is er een receptie, wellness met sauna, een fitnessruimte, privéparkeerplaatsen en diverse andere services.image1

De Ark in een nieuw jasje gestoken

De appartementen in de Ark hebben in januari 2019 een opknapbeurt gekregen. Ze hebben een nieuwe moderne inrichting en overal ligt een nieuwe pvc-vloer.  In juni kregen de appartementen tevens een nieuw extra groot terras / balkon met tuinset en loungestoelen. De gasten van de Ark kunnen ook gebruik maken van alle diensten en faciliteiten van de nieuwbouw.